Main Menu  

   

 

ermeer onsulting is actief sinds 2001 en richt zich vooral op ICT (management) functies.

 

Met meer dan 20 jaar werkervaring kan ermeer onsulting putten uit een breed palet aan werkervaringen in steeds wisselende werkomgevingen; een zeer leerzame en inspirerende ervaring. Sinds 10 jaar ligt de focus op het snijvlak van verandermanagement en ICT.

 

ermeer onsulting heeft opdrachten uitgevoerd binnen diverse profit- en non-profit organisaties gewerkt. Daarbij kan een onderscheid gemaakt worden in Rijks Overheid, Provinciale Overheid, ZBO\'s, Zorg en Industrie.

 

ermeer onsulting wordt vertegenwoordigd door Theo Vermeer (1962). Begonnen in de techniek is hij onder andere werkzaam geweest als systeem-, netwerk-, applicatie- en databasebeheerder. Daardoor heeft hij een brede ICT kennis, -ervaring en -interesse opgebouwd. Vervolgens heeft hij HBO Bedrijfskunde succesvol afgerond om vervolgens af te studeren als Master of Arts in Management en Innovation.

 

De combinatie van zijn bedrijfskunde opleiding en project management ervaring maakt dat hij breed inzetbaar is binnen diverse branches. De ruime kennis van IT ziet hij daarbij als een toegevoegde waarde, aangezien IT een volwaardig onderdeel van organisaties is.

 

Als manager werkt hij graag concreet, praktisch en vooral oplossingsgericht. Hij beschikt over een gezond intuitief- en empathisch vermogen. Daarnaast is hij  communicatief, creatief en flexibel. Zijn passie ligt bij het aansturen van teams, afdelingen en het in hun kracht zetten van mensen.

 

Hij kan snel schakelen tussen strategisch denken en operationeel handelen en alles wat daartussen zit. Bovendien heeft hij door de ervaringen bij de diverse opdrachtgevers een politieke antenne ontwikkeld. Deze competenties vormen de basis van zijn werkwijze.

 

Theo Vermeer is Prince2 gecertificeerd en daar waar mogelijk, past hij deze methode in zijn werk toe. In combinatie met zijn bedrijfs-economische opleiding en technische ervaring is hij breed inzetbaar op diverse terreinen.

 

Voor overige details wordt u uitgenodigd de uitgebreide CV te lezen.

 

U bent op zoek naar extra kennis of capaciteit voor uw organisatie. Daarbij kan het gaan om de begeleiding van projecten, invulling van een lijnfunctie, maar ook wanneer u ad hoc ondersteuning nodig heeft.

 

Met de inzet van ermeer onsulting maakt uw bedrijf al snel verantwoorde stappen voorwaarts. Met een brede organisatie en management ervaring werkt Vermeer Consulting werkt doel- en mensgericht.

 

Vanuit de visie dat elke wijziging binnen een organisatie een verandering is, implementeert ermeer onsulting de verandering en neemt alle betrokkenen meet in dit proces. Met een persoonlijke uitstraling, ondernemende houding en een Hands‐on mentaliteit pakt ermeer onsulting op energieke wijze zijn opdrachten op.

 

ermeer onsulting werkt branche onafhankelijk. Of het nu gaat om een MKB bedrijf of een enterprise organisatie, Vermeer Consulting adviseert, bedenkt en implementeert oplossingen die passen in en bij uw organisatie.

 

Heeft u interesse, dan kunt u via onderstaande contactgegevens in contact komen met Vermeer Consulting.

 

E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

   

is Prince2 Practitioner gecertificeerd


 
   

  is lid van IPMA Nederland